Tunsori la moda in 2014!

Tunsoarea „bob”: versatilă și avangardistă, feminină și elegantă! La modă în anul 2014! Tunsoarea bob poate fi realizată atât pe păr scurt, cât și pe păr mediu, obtinând așa-numitul „bob lung”. Dacă doriți o mai mare varietate în ce privește coafura pe un păr scurt sau mediu vă recomandăm tunsoarea „bob”! La această tunsoare părul poate fi aranjat fie prin îndreptarea cu peria fie prin ondularea acestuia.

Tunsorile în „trepte” sau în „scări” – cu sau fără breton – având un aspect răvășit – sunt în vogă în anul 2014. Tunsoarea în „trepte” este versatilă și ușor de întreținut. În funcție de ocazie, părul poate beneficia de o aranjare clasică – „cuminte” sau de o aranjare rebelă – „sălbatică”. Stratificarea părului se obține atât prin linia tunsorii cât și prin folosirea produselor de îngrijire a părului: spumă, spray pentru volum, antielectrizant, gel pentru vârfuri, etc. Retineți că această tunsoare, pe un păr mediu și lung, permite prinderea părului în clasica și nelipsita „coadă de cal” în cazul în care doriți să faceti jogging ori, după caz, realizarea unor coafuri sofisticate (cocuri, fundițe, împletituri, etc.) pentru a participa la evenimente deosebite!

Veniți la salonul Gotta Beauty Center, în Popesti-Leordeni, pentru a afla mai multe informații despre produsele și soluțiile profesionale de care puteți beneficia în cadrul unui salon de înfrumusețare elegant și rafinat.

Hair-styliștii de la Gotta Beauty Center din Popești-Leordeni vă oferă cele mai bune sfaturi și tehnici cu privire la tunsorile la modă, în concordanță cu tipologia feței dumneavoastră și a tipului de păr pe care îl aveți, pentru a întâmpina primăvara cu stil!

Totodată pentru a împiedica procesul de deteriorare a firelor de păr vă recomandăm: tratamentele de hidratare a părului (Wella, Label M), precum și tratamentul pe bază de keratină, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensivă a firului de păr (Lisse Design Keratin Therapy – Alfaparf Milano)!