Tratamente Corporale
Utilizam aparatura profesionala moderna si produse cosmetice de lux.

Tratamentul prin electrostimulare înlătură grăsimea nedorită, îmbunătățește aspectul fizic, întărește și definește musculatura, înlatură stresul și durerile musculare, dă fermitate mușchilor, ajută în tratamentul artritei, a reumatismului și asigură o viață sănătoasă prin ușurarea fluxului sangvin și prin arderea grăsimilor atât de nocive organismului.

Împachetările sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată rapidă și sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea și vindecarea vergeturilor.

Se pot alege împachetări atât la cald cât și la rece – împachetări care nu necesită o sursă de căldură, fiind foarte eficiente pentru slăbire și eliminarea celulitei, recomandate persoanelor cu fragilitate capilară sau contraindicații pentru tratamentele la cald, precum și proaspetelor mămici.

Vă punem la dispoziție o varietate mare de împachetări, ele fiind recomandate în funcție de necesitățile fiecărui client în parte. Împachetările se realizează în termocuvertă (patură electrică).

Te așteptăm într-un mediu cald, intim, cu un personal profesionist, pregătit să îți ofere cele mai eficiente tratamente și tehnici de remodelare corporală cu aparatura modernă, de ultimă oră, totul pentru a da forma ideală corpului tău!

 

Lista preturi

 

Tratamente cosmetice remodelare corporala – VACUUM *NEW

Denumire tratament – durata/numar sedinte – proceduri lei
Sedinta corporala Vaccum – 30 min. 70
Sedinta Vaccum pentru bust – 20 min. 50

 

TRATAMENTE COSMETICE FACIALE – a se vedea sectiunea COSMETICA!