TRATAMENTE CORPORALE: Frumusetea este un dar pe care trebuie sa il pastram!

Oglinda îți arată un chip de madonă, cu pruncul lipit de obrazul ei. Este probabil cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei!  Trebuie să te bucuri de fiecare secundă, copiii cresc atât de repede!  Cu toate acestea, îți este dor de femeia suplă și tonifiată de dinainte. În două-trei luni pot fi obținute rezultate incredibile. Fiecare femeie e unică și atunci fiecare va fi tratată altfel! Dacă alăptezi, respectă principiile alimentare corecte, asta te va ajuta la o scădere semnificativă în greutate. Alăptatul arde multe calorii pe zi. Ai grijă să eviți mentolul și cafeina, inclusiv din creme. Poți începe exercițiile fizice după aproximativ 6 săptămâni de la naștere. Dacă nu alăptezi și nu ai avut cezariană poți începe dieta și tratamentele corporale imediat ce îți permite starea fizică și psihică. În orice situație e de preferat să urmați recomandarea medicului dumneavoastră curant, cel care vă urmărește în perioada post-natală.

Pentru slăbire și tonifiere vă recomandăm câteva dintre procedurile ce pot fi urmate în salonul nostru de înfrumusețare din Popești-Leordeni – Gotta Beauty Center:

Tratamentul cu benzi elastice – are un efect de slăbire, compactare și tonifiere. Este recomandat totodată în tratarea vergeturilor. Poate să topească micro și macronodulii celulitici și adipoși. Tratamentele reci acționează prin răcirea mai rapidă a țesuturilor, iar organismul „muncește” pentru   a-și regla temperatura, mușchii își măresc activitatea și astfel se ard rapid calorii. Substanțele anticelulitice sunt „împrăștiate” mai bine, fiindcă metabolismul și circulația sanguină sunt accelerate.

Procedura de electrostimulare a plecat de la recuperarea musculară a astronauților, apoi a fost introdusă în spitale pentru reabilitarea post-accident. Experții au evaluat că o ședință de 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică.

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Folosind o cremă de bună calitate el redă elasticitatea și fermitatea pielii, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui, tonifică musculatura.

Împachetările în termocuvertă cu geluri sau creme puternic reductoare, care acționează ca o saună locală, ce produce arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, o detoxifiere importantă și o piele mult mai catifelată și mai elastică.

Lucrăm cu branduri de renume:  GIGI Cosmetics, CASMARA, Bruno Vassari.

 

Pare complicat, dar cel mai greu de făcut este primul pas. Dacă te-ai hotărât, după primele ședințe vei fi încântată, încet, încet, trupul tău se va schimba în bine, lucru care te va ajuta să mergi mai departe, cu zâmbetul pe buze! Dacă la 20 de ani ai corpul frumos dăruit de Dumnezeu, la 40 de ani, cu puțină atenție, inclusiv prin intermediul tratamentelor  faciale și corporale,  vei avea un corp de invidiat, pe care îl meriți! .. alege ce e mai bine pentru tine!

Te așteptăm în Popești-Leordeni la Gotta Beauty Center. Centrul de frumusețe are la bază un concept integrat, ce include toate serviciile de înfrumusețare, într-un ambient distins, elegant, cu dotări moderne și specialiști cu experiență. Gotta Beauty Center din Popești-Leordeni vine în întampinarea dumneavoastră oferind servicii de calitate, aproape de casă, pentru întreaga familie: coafură, frizerie, manichiură (clasică și modernă: construcție gel, unghii false, semipermanentă, manichiură spa, etc.), pedichiură, cosmetică, make-up profesional, masaj și tratamente corporale.