Servicii Gotta Beauty Center
Principalele servicii oferite de Gotta beauty center
COAFOR
Mai multe detalii Preturi Coafor

Aspectul părului este unul dintre cele mai importante elemente ale imaginii pe care o afișăm zi de zi. De aceea, este important ca felul în care ne purtăm părul, să ne reprezinte. Specialiștii centrului vă vor îndruma spre a lua cea mai potrivită decizie în privința tunsorii, coafurii si culorii părului dumneavoastră cu ajutorul produselor profesionale Wella și L’Oreal.

Frizerie
Mai multe detalii Preturi Frizerie

Din ce în ce mai mulți bărbați au început să înțeleagă că imaginea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de prima impresie și au început să pună mai mult accent pe ea.

MANICHIURA-PEDICHIURA
Mai multe detalii Preturi Manichiura-Pedichiura

Manichiura și pedichiura reprezintă acele elemente de detaliu care pot desăvârși sau distruge o apariție, fie că este feminină, fie masculină.

Machiaj profesional
Mai multe detalii Preturi Machiaj

Machiajul profesional poate deveni în anumite situații un atu important. În zilele noastre machiajul a devenit o obișnuință, aproape orice femeie apelând zilnic la un rimel sau un gloss aplicat rapid pe buze. Pentru evenimente deosebite machiajul profesional nu mai poate fi realizat de oricine, iar un make-up artist va ști exact ce vă trebuie! Pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră machiajul subliniază și corectează imaginea și aspectul general al feței și ochilor. Scopul nostru este de a sublinia și evidenția frumusețea fiecărei femei! Un machiaj rafinat, adaptat stilului dumneavoastră și ocaziei deosebite, va încununa răsfățul și va adăuga încă un strop de strălucire frumuseții dumneavoastră. Folosim produse profesionale din gamele: MAC, Make-Up For Ever, Parisax, DMK Cosmetics, etc.

cosmetica
Mai multe detalii Preturi Cosmetica

Te așteptăm într-un mediu cald, intim, cu un personal profesionist, pregătit să îți ofere cele mai eficiente tratamente și tehnici de remodelare corporală și înfrumusețare facială, cu aparatură modernă, de ultimă oră, totul pentru a da forma ideală corpului tău!

tratamente corporale
Mai multe detalii Preturi Tratamente corporale

 

Din ce în ce mai mulți bărbați au început să înțeleagă că imaginea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de prima impresie și au început să pună mai mult accent pe ea.  Vă recomandăm să apelați la specialiștii centrului nostru!

masaj si relaxare
Mai multe detalii Preturi Masaj

Masajul contribuie la sănătatea fizică și emoțională, stimulează și relaxează mușchii, înviorează tonusul muscular, îmbunătățește circulația, îndepărtează stratul de celule moarte, combate celulita, insomnia, anxietatea, stresul, influențează favorabil sistemul nervos, relaxează și calmează întregul organism. Terapia prin masaj acționează benefic asupra întregului corp, completând procedurile de remodelare corporală, fiind una dintre cele mai eficiente metode de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid și vizibil. În cadrul salonului nostru puteți beneficia, în principal, de următoarele tipuri de masaj: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic.