Pachet MIREASA

PACHET MIREASA

Pe langa rochia de mireasa, felul cum te simti in ziua nuntii incununeaza o zi reusita de neuitat, alaturi de oameni dragi care aleg sa iti fie aproape.

Pentru ca stim cat stres poate acumula organizarea unui astfel de eveniment, si pentru ca stim cat de important este ca trebuie pregatit totul din timp, inclusiv look-ul care sa se asorteze cu tot evenimentul; noi am gandit un pachet special pentru marele eveniment. Tot ce trebuie sa faci este sa te consulti cu noi si sa stabilim impreuna pas cu pas, cu 2 saptamani inainte cum sa ne organizam pentru a contribui asa cum meriti la o zi de exceptie reusita.

Pachetulconceput special pentru o zi speciala, costa 880 lei si contine:

– Servicii de cosmetica – pensat; vopsit gene/sprancene; epilat total; tratament facial cu masca CASMARA (tipul de masca va fi ales impreuna cu cosmeticiana noastra, in functie de tipul tenului);
– Servicii de manichiura/pedichiura;
– Servicii coafor (inclusiv sedinta de proba);
– Servicii de machiaj;
– O sedinta de masaj relaxant LUMANARE.

Daca alegi sa vii impreuna cu Nasa, cea care urmeaza sa iti fie din aceea zi mama spirituala, beneficiati impreuna de serviciile incluse la un pret de 820 lei fiecare.

Daca alegi sa vii impreuna cu Nasa si una dintre domnisoarele de onoare, mama, mama soacra, etc; beneficiati impreuna de serviciile incluse la un pret de 770 lei fiecare.

Te asteptam cu drag sa contribuim la FRUMUSETEA zilei tale speciale din an.