NOU! Body Energy – Cellu Slim de la Bruno Vassari – Tratament Corporal Soc Impotriva Celulitei i de Slabire Intensiva

Vrei să scapi rapid și simplu de centimetri în plus și de celulită? Îți dorești o piele fermă, catifelată și hidratată?

Celulita afectează 90% dintre femei, cauzele fiind multiple: factori ereditari, stilul de viață defectuos (alimentația, fumatul, sedentarismul), etc.

Gama Body Energy – bazată pe extracte din alge marine și ceai verde, de la Bruno Vassari, este dovedită științific a fi soluția! Produsele din aceasta gamă conțin extracte din alge marine și ceai verde care stimulează circulația sanguină, asigură un drenaj eficient și imbunătățește textura pielii.

Tratamentul elimină toxinele și apa din țesuturi și combate retenția de apă, pielea devenind mai elastică și mai fină, iar aspectul de coaja de portocala fiind vizibil diminuat încă de la prima ședință!

Inovatorul tratament face parte din aceeași gamă cu cel de împachetare cu benzi de la Bruno Vassari pe care deja îl cunoașteți datorită rezultatelor uimitoare pe care le are: reducerea circumferinței cu până la 4 cm de la prima ședință.

Contraindicații: dermatoze, eczema, psoriazis, varice, diabet, tumori, boli respiratorii și cardiace grave, persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice, femei însărcinate, în perioada menstruației, spasmofilie, epilepsie.

Se recomandă două ședințe pe săptămană timp de două luni și apoi câte o ședință de întreținere la fiecare 15 zile.

 

Preț: 125 lei ședința

 

Abonamente:

500 LEI – 5 ședințe (4 + 1 gratis)

Bonus 1 ședință de Electrostimulare

 

1000 LEI – 10 ședințe (8 + 2 gratis) – bonus 2 ședințe de Electrostimulare

Bonus 2 ședințe de Electrostimulare

 

Oferta valabila in limita stocului disponibil.