MASCA cu particule de aur de 24 karate – GOLD MASK 2080 Casmara

masca

Mască pe bază de extracte din alge marine cu proprietăţi hidratante. Carbohidrații acestor alge marine sunt capabili să se solidifice şi să formeze masca plastifiantă, care produce o anumită presiune pe zona de aplicare, îmbunătățind pătrunderea ingredientelor active aplicate, precum şi ingredientele active ale măștii în sine.
Conține particule de Aur de 24 karate, care hrănește și revitalizează pielea, deoarece induce încorporarea nutrienților minerali, și în acelaşi timp, reduce starea flască cutanată şi are proprietăţi antioxidante care împiedică acumularea de radicali liberi, precum şi consolidarea barierei protectoare a pielii împotriva factorilor externi.

Magneziul, un alt ingredient activ, este capabil să crească și să mențină nivelul apei, precum și să îmbunătăţească permeabilitatea barierei epidermale. Calciul, este un modulator al proliferării şi diferențierii keratinocitelor. Sodiul împreună cu potasiul reglează echilibrul hidratării în țesuturi.

Cu măștile Casmara veți descoperi o piele nouă. Sunt produsele ideale pentru orice tip de ten. Pot fi obținute rezultate deosebite. Secretul constă în aportul vitaminic bogat, efectul puternic anti-rid, elasticitatea, fermitatea și capacitatea de a acționa în zonele cele mai delicate. Se aplica ușor, acoperindu-se și zona ochilor și a buzelor. Acolo unde este mai multă nevoie.

Măștile faciale Algae Peel Off CASMARA sunt realizate pe bază de extract din alge marine (algina) și ingrediente naturale, precum: ovăz, portocale, in, aloe, mărar, semințe de mac, kiwi, ceai verde, goji, soya, etc.

Măștile faciale plastifiante CASMARA sunt: super hidratante, decongestive, vitaminizante, revitalizante, detoxifiante, emoliente, decongestive, anti-rid, calmante, retonifiante, anti-age, regenerante.

Tehnologie şi sănătate în cele mai performante saloane de înfrumuseţare şi centre SPA din lume. Printre acestea se numără și salonul nostru: Gotta Beauty Center.

Vă așteptăm la Gotta Beauty Center, în Popesti-Leordeni, pentru a afla mai multe informații despre produsele și soluțiile profesionale de care puteți beneficia.