Manichiura si pedichiura semipermanenta – oja semipermanenta Jessica

Femeile au temeri permanente în ceea ce privește manichiura, în special a lacului de unghii folosit. Mâinile reprezintă cartea noastră de vizită, de aceea manichiura este foarte importantă. Dacă avem mâinile îngrijite vom avea întotdeauna de câștigat. Fie atunci când îți mângâi copilul și atingerea este catifelată – recunoscută și răsplătită prin zâmbet, fie atunci când închei un contract avantajos, iar strângerea de mână este fermă, dar plăcută, atât la vedere, cât și la atingere.

În dorința de a veni în sprijinul persoanelor al căror timp este prețios noua tehnică de colorare a unghiilor – ce folosește oja semipermanentă – câștigă tot mai mulți clienți. Oja semipermanentă este o combinație între oja normală și gel, conferind mai multă rezistență culorii și o strălucire deosebită, fiind mult mai puțin invazivă decât alte proceduri. Culoarea poate rezista între 2-3 săptămâni, uneori chiar și mai mult, depinzând de interacțiunea cu alți factori (apă, soare, diverse substanțe chimice, etc.).

Aplicarea ojei semipermanente implică, ca și în cazul manichiurii clasice, îndepărtarea cuticulelor, urmată de netezirea suprafeței unghiilor și degresarea acestora cu o soluție specială. Pentru aderența ojei semipermanente se aplică o bază incoloră, cu rol de protejare și întărire a unghiilor. Aplicarea ojei semipermanente se face în două straturi, cu sesiuni de uscare în lampa UV. Lacul protector aplicat la final are rol de menținere a intensității și strălucirii culorii.

Toate procedurile, realizate de către un stilist protezist sau o manichiuristă cu experiență, în cadrul unui salon, pot fi realizate în maxim 45 minute. Această tehnică este preferată de persoanele cu foarte puțin timp liber, ca urmare a duratei mai reduse de realizare în comparație cu procedura de aplicare a unghiilor false sau a celei de construcție cu gel.

Oja semipermanentă nu afectează sănătatea unghiilor, fiind recomandată femeilor care au unghii casante sau ale căror unghii se exfoliază frecvent. Având în vedere că aplicarea acesteia nu presupune o îngroșare artificială a unghiilor, ca în cazul folosirii gelului, manichiura semipermanentă se pretează pe orice tip de unghie, inclusiv în cazul celor cu forme sau dimensiuni mai puțin estetice.

În plus prețul poate fi determinant în alegere, fiind o alternativă mai ieftină decât tipsurile (unghiile false) sau folosirea gelului pentru construcția unghiilor. Aceleași proceduri și avantaje le regăsiți în cazul pedichiurii semipermanente – la fel de importantă ca și manichiura.

De reținut că oja semipermanentă este rezistentă la dizolvanții folosiți în cazul lacului de unghii obișnuit, pentru îndepartarea acesteia fiind nevoie de o soluție specială, pe care o găsiți în saloanele de înfrumusețare sau cele specializate în manichiură-pedichiură.

Ca în orice domeniu, calitatea produselor și a personalului sunt cele mai importante. De aceea am ales pentru dumneavoastră oja semipermanentă Jessica. Cromatica ojei semipermanente Jessica este adaptată majorității preferințelor și cerințelor, de la culori clasice, neutre, la culori mai îndrăznețe, adolescentine, adaptate stilului de viață, sezonului, evenimentului la care participați.

Vă așteptăm la salonul Gotta Beauty Center, în Popesti-Leordeni, pentru a vă consulta cu specialiștii noștri în ce privește manichiura sau pedichiura care vi se potrivește.

Gotta Beauty Center din Popești-Leordeni oferă gratuit consultanță în oricare dintre domeniile în care oferă servicii: manichiură, pedichiură, frizerie, coafor, cosmetică, machiaj, tratamente faciale, tratamente corporale, masaj.