Manichiura – pedichiura SPA și tratamentele cu parafină!

Factorii care afectează sănătatea mâinilor și picioarelor:

După cum este cunoscut factorii de mediu sunt cei care afectează cel mai mult mâinile și picioarele. La aceștia se adaugă agenții chimici care se regăsesc în detergenți, produse de curățenie, săpun, etc. În plus duritatea apei și frecvența folosirii acesteia poate afecta pielea mâinilor și picioarelor, precum și aspectul sau rezistența unghiei.

Totodată, cu cât înaintăm în vârstă, pielea noastră își pierde din elasticitate, devine uscată și rigidă. Activitățile fizice, în special cele desfășurate în aer liber (grădinăritul, agricultura, sportul, precum și alte asemenea activități), dacă sunt derulate în condiții meteorologice extreme (caniculă, ploi, ger, etc.), afecteaza pielea. Pielea devine uscată și sensibilă, având nevoie de hidratare și protecție.

Mâinile și picioarele reprezintă o carte de vizită”  permanentă, atunci când interacționăm cu familia, prietenii, colegii, partenerii de afaceri, clienții, vânzătorii sau alte persoane pe care le întâlnim. Chiar și atunci când nu suntem atenți gesturile noastre pot fi remarcate, de aceea aspectul mâinilor și picioarelor este foarte important. Acestea trebuie să fie impecabile, atât la femei, cât și la bărbați.

Soluții pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor în saloanele de înfrumusețare

Manichiura și pedichiura SPA reprezintă un concept relativ nou de îngrijire a unghiilor mâinilor și picioarelor, asemănătoare cu tratamentele faciale. Produsele utilizate în cadrul tratamentelor SPA conțin elemente nutritive, hidratante, ce le va conferi mâinilor și picioarelor un aspect catifelat. Efectul de hidratare este de lungă durată, după cca. 5 ședințe putând observa cu ușurință dispariția petelor de pe mâini determinate de vârstă.

 

Masajul/reflexoterapia ajută la activarea circulației și asigură o stare generală de bine.

Tratamentul cu parafină poate preveni sau întârzia efectele neplăcute ale îmbătrânirii pielii. Acesta este foarte eficient în cazul mâinilor și picioarelor aspre sau crăpate, recomandându-se tratamente periodice până la ameliorarea problemelor. Parafina ajută la deschiderea porilor și mai buna hidratare a pielii, după îndepărtarea acesteia pielea rămânând mai fină și mult mai catifelată. Parafina pune în mișcare circulația sângelui și relaxează musculatura.

De reținut faptul că tratamentul cu parafină este contraindicat persoanelor care suferă de diabet, celor care au răni pe piele sau varice.

Hidratarea mâinilor și picioarelor cu creme speciale, recomandate de medic, farmacist sau cosmeticiană. Hidratarea permanentă (cel puţin de 2 ori pe zi: seara şi dimineaţa) este benefică pentru extremități, fiind și foarte bună pentru îngrijirea unghiilor.

Transformaţi manichiura şi pedichiura în experienţe unice, de relaxare, la Gotta Beauty Center – salonul dumneavoastră de frumuseţe – din Popeşti-Leordeni!