MACHIAJUL PROFESIONAL

Un machiaj profesional rafinat, adaptat stilului dumneavoastră și ocaziei deosebite, va adăuga un strop de strălucire frumuseții dumneavoastră. Folosim produse profesionale din gamele: MAC, Make-Up For Ever, Parisax, DMK Cosmetics, etc.

Cum ne pregătim pentru evenimente?

 

În primul rând ne gândim la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, manichiură, pedichiură și coafură. Să nu uităm însă de rolul pe care îl are chipul la astfel de evenimente. Orice trăsătură, orice mic detaliu trebuie pus în evidență sau, după caz, estompat, pentru a pune în valoare ceea ce este frumos și pentru a avea de câștigat.

 

De câte ori nu ați încercat să vă faceți machiajul acasă?

 

Make-up artistul însă poate face diferența! El ține cont de fiecare trăsătură, forma feței, textura pielii, stilul de îmbrăcăminte și de viață, îmbrăcămintea pe care o purtați și accesoriile eferente, coafura realizată, tipul evenimentului la care participați, personalitatea dumneavoastră, valorile pe care le promovați și nu în ultimul rând scopul final al evenimentului. Machiajul profesional poate deveni în anumite situații un atu important. Frumusețea există pe orice chip, ea trebuie doar pusă în valoare!

 

La saloanele de înfrumusețare puteți alege între un machiaj de zi sau de seară!

 

Make-up artistul va scoate în evidență ochii, va contura sprâncenele și pomeții, va aplica un ruj adecvat machiajului și, după caz, gene false. Când este necesar machiajul profesional poate fi precedat de pensarea și vopsirea sprâncenelor, respectiv de modelarea feței prin tratamente faciale succesive pentru un rezultat cât mai bun.

 

Pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră machiajul subliniază și corectează imaginea și aspectul general al feței și ochilor. Scopul nostru este de a sublinia și evidenția frumusețea fiecărei femei!

Vă așteptăm pentru a vă pune frumusețea în valoare la salonul de înfrumusețare GOTTA BEAUTY CENTER din Popești-Leordeni!