Gotta Beauty Center a ales pentru tratamente faciale de calitate

 

Gotta Beauty Center a ales pentru tratamente faciale de calitate produsele GIGI Cosmetic Laboratories și CASMARA, astfel încât dumneavoastră locuitori ai orașului Popești-Leordeni – să beneficiați de cele mai bune produse cosmetice destinate îngrijirii tenului.

 

GIGI Cosmetic Laboratories a fost fondată în anul 1957, în prezent fiind una dintre cele mai mari companii de cosmetică profesională din lume. Compania pune un mare accent pe adaptarea liniilor de produse la toate tipurile de ten și la condițiile vieții moderne, iar rezultatele sunt uimitoare.

 

Linia Eye Care Complex TreatmentGIGI Cosmetic Laboratories – îngrijeşte pielea fină din jurul ochilor. Trei ingrediente inovatoare contribuie la acest tratament: haloxyl – complex unic de proteine care reduce cearcănele şi umflăturile de sub ochi, întăreşte pielea, previne iritaţiile, infecţiile şi daunele arsurilor de soare; pepha-tight – bazat pe alge marine, are un efect de întindere şi întărire asupra pielii şi ajută la întărirea ţesuturilor de legătură a pielii; protejează pielea de daunele oxidării (radicalii liberi), accentuează şi accelerează producţia de colagen; regu-age – proteine vegetale (peptide) obţinute din soia şi din orez. Reduce cearcănele şi pungile de sub ochi, protejează colagenul şi fibrele de elastină, accelerează producerea de ţesuturi elastice intercelulare, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a pereţilor capilari.

 

Linia New age Treatment for mature skinGIGI Cosmetic Laboratories – se adresează femeilor cu vârsta peste 35 de ani care încep să observe primele semne ale îmbătrânirii pielii, apariţia ridurilor fine, a liniilor de expresie, diferite pigmentări, etc. Schimbările hormonale reduc nivelul de estrogen, iar acest lucru duce la o scădere a  ritmului de regenerare a celulelor, a colagenului şi a elastinei. Pielea devine subţire şi fragilă, nu mai păstrează umiditatea, se usucă şi astfel apar ridurile. Produsele din această serie sunt bazate pe soy-izoflavon, o proteină produsă din soia care imită activitatea estrogenului din piele și pe un complex de alte substanțe active inovatoare, ce stimulează ritmul regenerării celulelor, atenuează ridurile și mărește elasticitatea pielii.

 

Linia LIPACID a fost dezvoltată în Departamentul de cercetare şi dezvoltare al Laboratoarelor GIGI în colaborare cu Departamentul ştiinţific al firmei PHARMAGIS. Linia Lipacid reprezintă un progres în domeniul cosmeticii în tratarea tenului gras cu defecte externe. Seria LIPACID permite tratarea acneei în orice stadiu: loţiuni care opresc secreţiile de grăsimi; loţiuni anti-comedogene care împiedică formarea comedoanelor; loţiuni cu calităţi antimicrobiene care reduc dezvoltarea de microbi patogeni; substanţe pentru calmarea iritaţiilor; substanţe antibacteriene. Lipacidul este o substanţă activă şi intensivă. Are calităţi asemănătoare cu benzoyl peroxidul,  substanţă folosită în medicină în tratarea problemelor de acnee şi seboree. Lipacidul este obţinut din amino-acizi, şi are efecte antimicrobiale mărite asupra bacteriilor patogene (negative). Produsele au fost testate dermatologic în diverse instituții medicale, fiind considerate extrem de eficiente pentru tratarea tenului cu probleme (exces de sebum, acne și pustule).

 

 

CASMARA Cosmetics are peste 35 de ani de experiență și este prezentă în mai mult de 60 de țări. CASMARA Cosmetics se bucură de prestigiu, reputație și notorietate internațională. Produsele CASMARA Cosmetics se găsesc în cele mai luxoase saloane de înfrumusețare, clinici medicale și centre SPA.

 

Măștile faciale plastifiante de la CASMARA

la Gotta Beauty Center în Popești-Leordeni

 

 

 

Măștile faciale Algae Peel Off CASMARA sunt  realizate pe bază de extract din alge marine (algina) și ingrediente naturale, precum: ovăz, portocale, in, aloe, mărar, semințe de mac, kiwi, ceai verde, goji, soia.

Măștile sunt spectaculoase prin colorit și textură, având un miros plăcut. Se aplică ușor, acoperindu-se și zona ochilor și a buzelor, având capacitatea de a acționa în zonele cele mai delicate.

Sunt ideale pentru orice tip de ten având un puternic efect anti-îmbătrânire, fiind totodată hidratante, vitaminizante, calmante, retonifiante, regenerante și decongestive.

Măștile faciale plastifiante CASMARA sunt: super hidratante, decongestive, vitaminizante, revitalizante, detoxifiante, emoliente, decongestive, anti-rid, calmante, retonifiante, anti-age, regenerante, cu cinci grade mai reci decât temperatura pielii și acționează în zonele cele mai delicate ale pielii.

Green Tea MASK 2050 – CALMANTA SI VITAMINIZANTA

Cu un conținut sporit de alge și ceai verde ce conțin la rândul lor polifenoli și theină, diminuează procesele de îmbătrânire celulară. Theina este un antioxidant de 100 de ori mai puternic decât vitamina C, renumită ca unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Vitaminele A, B, C și E au rolul de revitalizare epidermică. Recomandată pentru toate tipurile de ten, îndeosebi pentru pielea obosită.

 

REAFFIRMING MASK 2020 – DETOXIFIANTA, ABSORBANTA SI REAFIRMANTA

Are un conținut sporit de diatomee cu rol în absorbția impurităților, grăsimii și substanțelor catabolice celulare. Algina, fiind un agent puternic hidratant, reface și optimizează echilibrul hidric. Recomandată pentru hidratarea tenului mixt și gras.

 

GREEN MASK 2025 – OXIGENANTA, RETONIFIANTA SI REVITALIZANTA

Algele brune, cu conținut bogat de polizaharide, absorb apa din exterior și o cedează pielii; reacționând cu proteinele pielii, redau acesteia un efect revitalizant. Recomandată tenurilor deshidratate, predispuse la hiperemie.

 

VITAMIN VEGETABLE MASK 2030 – ANTIOXIDANTA, ANTI-RID SI STIMULATOARE

Complexul bogat de vitamine, în mod deosebit vitamina C extrasă din portocale și mărar, redă luminozitatea și previne formarea radicalilor liberi, stimulează formarea noilor fibre de colagen și elastina, diminuând ridurile. Recomandată tenurilor cu elasticitate scăzuta, inclusiv celor supuse stresului zilnic și poluării mediului înconjurător.

 

SENSITIVE MASK 2040 – CALMANTA SI VITAMINIZANTA

Are multiple proprietăți emoliente datorită conținutului său de alge marine, extrasului de violete și vitaminelor A, B și E provenite din ovăz. Recomandată pentru persoanele emotive, nervoase și celor cu o piele cuperotică.

 

NOVAnew MASK 2045 – RETONIFIANTA SI HIDRATANTA

Cu un conținut sporit de substanțe hidratante (algina), reglează conținutul hidric. Prin ocluzia și presiunea creată, favorizează pătrunderea substanțelor active aplicate anterior. Recomandată pentru toate tipurile de ten datorită proprietăților sale decongestive și răcoritoare.

 

 

Rgnerin MASK 2055 – CALMANTA SI REGENERANTA

Adaosul de aloe și semințele de in ce formează de fapt un activator celular, au efecte calmante, emoliente și regenerante. Semințele de in au proprietăți puternic emoliente și calmante, iar aloea stimulează formarea noilor celule, cu efecte anti-iritante, tonifiante și calmante. Recomandată după dermabrazii, peeling-uri sau arsuri.

 

Re6tense MASKS 2060 – CALMANTA, TONIFIANTA SI DECONGESTIVA

Masca peel-off bogată în kiwi, unul dintre fructele cu cel mai bogat continut de vitamina C. Are proprietăți de curățare, cu rol esențial în neosinteza de colagen necesar pentru regenerarea țesuturilor pielii. Această acțiune, împreună cu cele de formare a  carbohidraților oferă efect de lifting. În plus, kiwi mai este și o sursă excelentă de beta-caroteni, proteine și oligoelemente. Aceste ingredient, în amestec cu semințele de mac, oferă pielii efecte de calmare, revigorare și tonifiere. Recomandată pentru toate tipurile de ten, mai ales în cazul pielii flacide, lipsite de fermitate, elasticitate și luminozitate.

 

C40 BI-PHASE SOYA MASK – DECONGESTIVA, REGENERANTA SI NUTRITIVA

Două măști într-una singură! Masca de ultimă generație combină: Masca de ochi cu extract de afine, cu un conținut sporit de antociane, pigment de origine vegetală responsabil de culoarea florii și a fructului, cu acțiune antiseptică, decongestivă, și vitamina P cu calități vasoprotectoare. Masca cu extras de soia pentru față, gât și decolteu care hidratează și hrănește, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Ambele măști se unesc, formând o singură mască. Recomandată tuturor tipurilor de ten, îndeosebi pentru pielea matură.

 

 

Vă așteptăm la Gotta Beauty Center, în Popesti-Leordeni, pentru a afla mai multe informații despre produsele și soluțiile profesionale de care puteți beneficia în cadrul salonului nostru.