Frizeria: de la modern la tendințe “retro” pentru tunsorile masculine

Anul 2014 se remarcă prin tunsori masculine în tendințe “retro” specifice anilor 1920-1930, pe un păr natural sau vopsit în culori și nuanțe mai îndrăznețe, preluate din tendințele feminine. Avem o zonă specială pentru FRIZERIE unde bărbații, adolescenții și copiii pot beneficia de tunsori clasice sau moderne. În această cameră se află și o zonă de spălare dotată cu o scafă modernă, specială pentru clienții de la frizerie.

 

Clienții noștri pot beneficia de pachete speciale la frizerie în care sunt incluse următoarele servicii: tuns, spălat, uscat, frecție/masaj, aplicarea produselor de styling și, după caz, tuns barbă. Folosim produse de styling speciale pentru bărbați, astfel încât să asigurăm forma și lungimea cerută în cazul unor tunsori moderne. Produsele de styling pentru frizerie aparțin unor branduri de renume: Wella, Alfaparf Milano, Label M.

 

Aici uitați de stresul cotidian și vă puteti bucura de o atmosferă placută și caldă, o cafea bună, o muzică relaxantă, produse de calitate, atenție și respect. Credem că și bărbații pot fi răsfățați într-un centru de frumusețe, beneficiind de calitatea serviciilor oferite într-un cadru de lux!

 

Din ce în ce mai mulți bărbați au început să înțeleagă că imaginea lor este foarte importantă atunci când este vorba de prima impresie și au început să pună mai mult accent pe ea. Părul necesită o atenție deosebită, de aceea, pentru a obține rezultate perfecte, o tunsoare modernă, vă scoate din anonimat! Tendințele în materie de tunsori pentru bărbați sunt mult mai longevive decât ale femeilor, evoluând încet, în stiluri familiare.

 

Copiii si adolescenții pot apela cu încredere la serviciile de frizerie și, după caz, la alte servicii oferite în centrul nostru. Părinții sau prietenii se pot relaxa în zona de așteptare și pot savura un ceai sau o cafea.

 

Ne dorim ca membrii comunității din Popești – Leordeni să beneficieze de servicii similare celor din București, de aceea am creat un centru de frumusețe având la bază un concept integrat, ce include toate serviciile de înfrumusețare, cu dotări moderne și specialiști cu experiență (frizeri/frizerițe, coafori/coafeze – hairstiliști, cosmeticiene, manichiuriste, make-up artiști, maseuze).

 

Venim în întâmpinarea dumneavoastră oferind servicii deosebite, aproape de casă, pentru întreaga familie: coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, cosmetică – inclusiv tratamente faciale, make-up profesional, masaj și tratamente corporale.

 

Apelați la specialiștii salonului nostru din Popești-Leordeni: Gotta Beauty Center!