Electrostimularea

Oferta Gotta Beauty Center:

  Denumire tratament – durata/numar sedinte – proceduri

lei

1 Electrostimulare – 45 min. (funcţii: relaxare, tonifiere, drenaj limfatic, slăbire)

30

2 Electrostimulare „express” – fast-slim – 20 min.

15

3 ABONAMENT Electrostimulare (8+2 gratis)

240

Ședințele pot fi efectuate în maxim 90 zile de la data achiziționării abonamentului.

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura, simpla, prin care se aplica 24 electrozi pe diferite zone de tratament ale corpului, in functie de necesitati, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere de energie compensata prin utilizarea surselor de energie (grasimile) din imprejurimi.

Procedura de electrostimulare este de fapt un fitness intensiv. Expertii evalueaza ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica.

Este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate la inceput intr-un ritm mai sustinut, cca. 3 sedinte pe saptamana, dupa care  este suficienta o sedinta pe saptamana.

In functie de metabolism si de intensitatea cu care sunt lucrati muschii, de surplusul de greutate si daca persoana urmeaza sau nu o dieta, in special dupa 12 sedinte de electrostimulare, se poate vorbi de un efect tonifiant remarcabil.

Pentru efecte combinate, inclusiv de atenuare a celulitei, recomandam efectuarea unor sedinte mixte de electrostimulare cu alte terapii corporale, cum ar fi: masajul anticelulitic sau impachetarea la termocuverta.

Tratamentul prin electrostimulare inlatura grasimea nedorita prin arderea acesteia, imbunatateste aspectul fizic, intareste si da fermitate musculaturii, poate avea chiar efecte terapeutice ajutand la reducerea durerilor musculare si implicit la inlaturarea stresului.