Echipa noastra

Gaby: calmă și echilibrată, este o persoană deosebit de plăcută. Vă întâmpină cu naturalețe și blândețe la recepția Gotta Beauty Center, precum și la departamentul de machiaj profesional, în calitate de make-up artist. Iubește frumusețea. Realizează machiaje profesionale de calitate pentru ocazii deosebite.

“Mulțumirea clienților reprezintă cheia succesului! Alături de echipa Gotta Beauty Center ne dorim să fiți mulțumiți și fericiți!”

Alexandra: Vă întâmpină cu naturalețe și profesionalism la recepția Gotta Beauty Center. Iubește frumusețea. Îi place să se implice și să ajute colegii. Este deschisă și dornică să învețe alături de colegi. Urmărește să eficientizeze activitatea și vine tot timpul cu idei noi care să ajute la creșterea calității serviciilor oferite.

“Mulțumirea clienților reprezintă cheia succesului! Alături de echipa Gotta Beauty Center ne dorim să fiți mulțumiți și fericiți!”

Dana: Persoana sociabila, dedicata in totalitate muncii sale, cu o experienta de 16 ani in domeniu, pasionata de tot cea ce realizeaza.

Motto-ul meu este: Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.

Ana: Talentata si rabdatoarea, ca tehnician protezist pentru unghii, reușește să realizeze cele mai frumoase unghii false (tipsuri) și construcții cu gel, clientele fiind întotdeauna mulțumite și fericite pentru acuratețe, dar mai ales pentru modelele creative. Manichiuristă-pedichiuristă cu experiență reușește foarte bine să vă facă să vă simțiți minunat chiar și atunci când realizează o manichiură și o pedichiură clasică sau manichiură-pedichiură semipermanentă, finalizate cu ojă sau french.”!

Atunci când fac promisiuni încerc din răsputeri să le duc până la capăt. Și reușesc! Îmi place să zâmbesc și să îi fac totodată pe ceilalți să zâmbească!

Mirela: O experienta lunga in domeniul unghiilor, multumeste clentele cu implicarea, ideile si solutiile aplicate.

Aceasta meserie imi place ca pot fi aproape de clienti si consider ca in minutele de sedere, clientii sunt personaje principale. Mainile sunt cartea noastra de vizita, de aceea trebuie sa fim atenti la acest detaliu.

Luminita: Cosmeticiana de foarte multi ani, timp in care s-a confruntat cu diverse situatii pe care le-a rezolvat cu succes. Este o persoana puternica, determinata, pozitiva oferindu-le clientiilor mediul potrivit pentru fiecare in parte.

Imi place ceea ce fac, consider ca munca te educa si am certitudinea ca, fiecare este unic in felul lui, prin prisma meseriei. Va astept cu drag!

Andra: Dedicata in totalitate muncii sale, acordand o atentie deosebita detaliilor si tot ce face , face bime. Are o vasta experienta in domeniul masajului si tratamentelor corporale multumind clientele.

Obtin increderea si relaxarea si depasesc orice forma de limitare.

Lili : Experiență în domeniu 11 ani. Bune competente de comunicare, mereu am avut o buna relație cu colegi și clienți saloanelor, organizata și punctuala pentru un masaj de calitate.

“În definitiv,nu anii din viața sunt cei care contează,ci viața din ani tai”