Despre noi

“Dragostea de frumusete este Gust. Crearea de frumusete este Arta.”

Ralph Waldo Emerson

Gotta Beauty Center aduce frumusețea la nivel de artă, oferind servicii de înaltă calitate într-un ambient distins, elegant.

Tot ceea ce facem s-a născut din pasiunea pentru frumos și din dorința de a face fiecare client să se simtă apreciat.

Ne dorim ca membrii comunității din Popești – Leordeni să beneficieze de servicii similare celor din București, de aceea am creat un centru de frumusețe având la bază un concept integrat, ce include toate serviciile de înfrumusețare, cu dotări moderne și specialiști cu experiență.

Avem imaginație și îndemanare, creăm look-uri fabuloase, înțelegem și promovăm răsfățul, suntem foarte creativi și mereu binedispuși.

Aici uitați de stresul cotidian și vă puteti bucura de o atmosferă placută și caldă, o cafea bună, o muzică relaxantă, produse de calitate, atenție și respect.

Venim în întampinarea dumneavoastră oferind servicii deosebite, aproape de casă, pentru întreaga familie: coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, cosmetică, make-up profesional, masaj și tratamente corporale.

Suntem deschiși la nou și acordăm atenție deosebită fiecărui client.

Credem că și bărbații pot fi răsfățați într-un centru de frumusețe, beneficiind de calitatea serviciilor oferite într-un cadru de lux.

Copiii si adolescenții pot apela cu încredere la serviciile de frizerie și, după caz, la alte servicii oferite în centrul nostru.

Cunoasteti echipa Gotta Beauty center