Coafarea parului mediu si lung

COCUL – elegant sau natural!

Pentru zilele de primăvară Gotta Beauty Center din Popesti-Leordeni vă recomandă cocul! Stiliștii Gotta Beauty Center sunt pregătiți să vă ofere mai multe variante pentru realizarea unui coc natural sau a unuia elegant, care să vă permită participarea la evenimentele mondene!

Această coafură avantajează majoritatea femeilor, tipul și aspectul cocului urmând a ține cont de forma feței clientei.

Cocurile pot fi simple, rezultate în special prin răsucirea părului strâns în coadă – cu aspect neted sau răvășit – potrivit cu stilul, atitudinea, îmbrăcămintea și evenimentul la care participă clienta.

Variantele mult mai sofisticate presupun răsucire sau împletire, precum și folosirea de “adaosuri” speciale pentru asigurarea volumului.

În plus, cocurile pot fi mult mai elaborate, ornate cu împletituri realizate din părul propriu sau pe bază de extensii.

Vă sugerăm în funcție de lungimea părului și de înălțimea dumneavoastră cocul simplu sau cocul dublu, purtat pe creștet sau pe o parte!

Veniți la salonul Gotta Beauty Center, în Popesti-Leordeni, pentru a vă consulta cu stiliștii noștri în ce privește coafurile care vi se potrivesc.

Gotta Beauty Center din Popești-Leordeni oferă gratuit consultanță în oricare dintre domeniile în care oferă servicii: frizerie, coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică, machiaj, tratamente corporale și masaj. 

O primăvară cu stil la Gotta Beauty Center!